336x280 canlı tv reklam alanı

Vevo Tv Canlı izle

  • Canlı Yayın
  • Tv Açıklaması

Vevo Tv
Vevo Tv, Almanya merkezli yabancı müzik televizyon kanalını türkiye'den canlı yayın izle. Yabancı müzik kanallarını hdtvizler, sitemiz ile kesintisiz izleyebilirsiniz. Vevo Tv izle, Vevo Tv Canlı izle, Vevo Tv Hd izle, Vevo Tv Kesintisiz izle.
Vevo Salı günü 24 saatlik canlı bir küratörlü program akışı olan Vevo TV'nin lansmanıyla tam kapsamlı bir müzik TV ağı olma yolunda bir adım daha attı . Kanal MTV benzeri (VIA) VJ'ler kullanıyor ve web'de ve mobil cihazlarda, Roku kutularında ve Xbox (MSFT) 360 oyun konsollarında kullanıma sunuluyor.

Vevo Tv Canlı Yayın izle

Bir Adweek raporuna göre şirket, MTV ile kafa kafaya rekabet etmek için Vevo TV'yi sonunda kablo dağıtımcılarına götürmek istiyor ve aynı zamanda türe özgü canlı yayınlar başlatmayı da düşünüyor. Örneğin Vevo Hip Hop'u düşünün. Ama nihayetinde, canlı yayına başlamak tamamen cihazlarla ve TV izleme şeklimizi değiştirmeleriyle ilgilidir.

Vevo, San Francisco merkezli geliştiricilerden oluşan küçük bir ekibin yardımıyla şirket içinde oluşturduğu mobil ve bağlı cihazlar için uygulamalara çok fazla iş verdi. Mobil , şirket için erken dönemde büyük bir başarıydı ve bir yıl önce Xbox uygulamasının lansmanı, Vevo'nun ürün ve teknoloji Kıdemli Başkan Yardımcısı Michael Cerda'nın konu hakkında birkaç ay önce konuştuğumuzda belirttiği gibi "çılgınca başarılı oldu".

Vevo, Aralık ayında bir Roku uygulamasıyla takip etti ve Cerda, mümkün olan en kısa sürede ek bağlantılı TV platformlarıyla uğraşmak istediğini söyledi. "Orada bizim için büyük bir fırsat var" dedi Cerda.

Vevo Tv Live Stream Germany

Sürekli oynatma özelliğiyle birleştirilmiş, bağlı TV'lerde müzik videoları gibi şeyler için çok anlam ifade ediyor. Kullanıcılar, tek tek her videoyu seçmek ve seçmek için uzaktan kumandalarını almak istemiyorlar, bunun yerine arka planda kesintisiz bir şekilde çalışacak bir şey istiyorlar. Ve bir izleyici, Vevo TV'nin canlı yayınında oynatılanlardan sıkılırsa, aynı uygulama içinde her zaman tonlarca isteğe bağlı içerik mevcuttur. Her iki dünyanın da en iyisi.

Peki Vevo'nun kablo planları buna nasıl uyuyor? Kablonun Roku gibi bir cihazdan çok daha geniş bir erişimi olduğu açıktır, ancak asıl cazibesi kablo boyutunda reklam bütçeleridir. Aynı programlama kablo set üstü kutularda ve bağlı cihazlarda mevcutsa, Vevo'nun kendisiyle rekabet edebileceği iddia edilebilir. Ancak nihayetinde, bu set üstü kutular değişiyor ve yayın akışı ile kablo dağıtımı arasındaki farklar tüketiciler için gittikçe daha az görünür hale gelecek (TV'nin geleceği hakkında daha fazla bilgi almak için, önümüzdeki ay New York'ta yapılacak ücretliContent konferansımıza göz atın).

Bu dünyada, mümkün olduğu kadar çok platforma dağıtılan bir canlı TV kanalı, ister akış ister eski televizyon izliyor olsun, tüketicilerin her zaman Vevo'ya erişimini garanti edecek. Ve bu akıllıca bir hareket.

336x280 televizyon reklam alanı